Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
We're back!

We're back!

06/11/2018

Zet lokaal muzikaal talent in the spotlights


Heb je een hart voor muziek? Kriebelt het om iets te organiseren in jouw buurt? Handjes in de lucht! Na een fantastische derde editie (met meer dan 1.050 optredens op 390 podia in 200 gemeenten) stomen we ons klaar voor Lokale Helden 2019! Op vrijdag 26 april 2019 vieren we tous ensemble het grootste muziekfeest van Vlaanderen en Brussel.

Ga aan de slag met jouw muzikale helden en support your local scene! In elke wijk, stad of gemeente leeft er muzikaal talent, al is het voor hen soms moeilijk die eerste cruciale speelkansen te vinden. Moedig het talent aan om muziek te blijven spelen. Geef het publiek de kans om hun lokale helden aan het werk te zien. En stimuleer unieke samenwerkingen tussen organisaties, lokale besturen en verschillende podia. Tous ensemble quoi

Bekijk hier de inspiratievideo:

Inspiratie

Ié-de-réén die van muziek en z’n lokale scene houdt, kan Lokale Helden mee organiseren! Nood aan inspiratie? Check de inspiratiepagina. Of laat je nu al prikkelen door Lokale Helden fans van 't eerste uur:

Hulde aan muzikale parels uit de streek

Lokale Helden Aarschot 2019
Doe zoals in Aarschot en organiseer een driedaags ontdekkingsfestival met alle spelers in je gemeente: ’t jeugdhuis, lokale handelaars en dé culturele hotspot van ’t dorp.

Aan de slag met urban Borgerhouts talent

Concertzaal Trix stoomde - samen met Den Eglantier en De Branderij - upcoming artists uit de urban scene van Borgerhout klaar voor een Urban Talent Showcase.

ZET JEZELF OP DE KAART!


Je weet al wat je gaat doen? Meld je aanzet je event op de kaart en maak officieel deel uit van Lokale Helden! Je wil graag iets doen maar je zoekt nog hulp? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
1