Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
UITGESTELD: INSPIRATIEDAG LOKALE BESTUREN - MUSIC IS THE ANSWER

UITGESTELD: INSPIRATIEDAG LOKALE BESTUREN - MUSIC IS THE ANSWER

04/03/2020
In het najaar van 2020 organiseren VI.BE, VVSG, Cera en Ancienne Belgique ‘Inspiratiedag: Music is the Answer’. Met deze inspiratienamiddag voor lokale besturen willen we jouw gemeente- of stadsbestuur activeren om werk te maken van een lokaal muziekbeleid.
Door de coronamaatregelen verplaatsen we Music is the Answer naar het najaar

In 2015 stortte VI.BE (toen Poppunt) zich met het project Lokale Helden voor het eerst en met volle overgave in het lokale Vlaamse muzieklandschap. De afgelopen vijf jaar deden we zo heel wat kennis op, verzamelden we impactcijfers en werden nieuwe ideeën in de praktijk uitgetest door lokale organisatoren en gemeenten en steden.  

Al deze inspiratie en kennis geven we tijdens ‘Music is the Answer’ ook graag letterlijk mee aan alle lokale burgemeesters, schepenen, medewerkers van de cultuurdienst, en alle andere gemeentediensten. VI.BE en VVSG vatten deze kennis samen in een inspiratiegids die dan ook niet mag ontbreken in jouw gemeente- of stadhuis.

Meer info volgt snel, maar spreek alvast als artiest of organisator je lokale beleidsmakers aan om af te zakken naar Brussel voor bakken inspiratie, heel veel lokale succesverhalen én live-muziek.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte. 

adres     Anspachlaan 110, 1000 Brussel, België
1