Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Tracks on tracks

Tracks on tracks

19/04/2019
Pendelaars aller lande, shake that ass want Lokale Helden komt naar jouw favoriete treinstation. Doorbreek je pendelroutine en zwier de heupen los op concertjes van lokale helden Larssen. in station Gent-Sint-Pieters (op woensdag 24 april) en Mel Ross x Dj D-Vinyl in Antwerpen-Centraal (op donderdag 25 april). Kom uit uw kot en spoor je lokaal talent tegemoet.

Line-up
  • Woensdag 24 apriltussen 7u30 en 13u20Larssen.Gent-Sint-Pieters
    Larssen. is het project van muzikant en Gentenaar Sasja Maekelberg. Samen met zijn band brengt hij een unieke sound van donkere, dansbare klanken met hartverscheurende stemeffecten geïnspireerd door Sohn, Radiohead en Jon Hopkins. Doorweekt van de melancholie en gedrevener dan ooit brengt Larssen. op woensdag 24 april een symbiose van elektronische pop met organische vibes in het station van hun hometown, Gent-Sint-Pieters.
     
  • Donderdag 25 apriltussen 12u en 17u20Mel Ross x Dj D-Vinyl Antwerpen-Centraal
    Mel Ross brengt als femcee (female MC) Engelstalige rap. Ze wordt hierbij ondersteund door DJ D-Vinyl, een turntablist die het vak verheft tot een kunst. Beide artiesten worden gelabeld als dé opkomende talenten van het Antwerpse. Speciaal voor dit stationsconcert slaan ze de handen in mekaar om de pendelaars in Antwerpen-Centraal te trakteren op de betere Antwerpse urban sounds.
1