Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Support your local scene!

Support your local scene!

27/05/2019
Geloof je in je lokale scene? Ben je verzot op het organiseren van muzikale events? Zet vrijdag 30 april 2021 met stip in je agenda. Dan zorgen we en masse voor een vijfde knaleditie van Lokale Helden, waar lokaal muzikaal talent in heel Vlaanderen en Brussel zal shinen.

Kan je niet wachten op de volgende muzikale hoogdag? Blijf dan zeker ook doorheen het jaar inzetten op lokaal talent en maak het zichtbaar met het gloednieuw LH-label!

What's in it for me?

Inzetten op lokaal muzikaal talent is connecteren met je lokaal publiek, want zij voelen affiniteit voor en zijn trots op hun helden. Je creëert een draagvlak bij de lokale overheid, want je geeft waardevolle kansen aan artiesten van eigen bodem. Je geeft mee vorm aan je community, want je brengt artiest, publiek en vrijwilligers samen onder één dak. Kortom, je support your local scene!

Dit schitterend werk blijft vandaag nog te vaak onder de radar omdat er geen eenduidige manier bestaat om te tonen dat je lokaal programmeert. Wel, daar brengt VI.BE (vroeger Poppunt) nu verandering in! All hail het LH-label!

Hoe ga je met het label aan de slag?

Zet je lokaal talent op een podium? Maak het dan zichtbaar en voorzie de lokale artiesten op je affiche of website, in je seizoensbrochure of op sociale media van het Lokale Helden-label. Zo wijs je het publiek de weg naar jouw podium en pluk je als organisator de vruchten. En dat doorheen het hele jaar! Enkele voorbeeldjes vind je hier.

Geloof je in je lokale scene? You want the whooole world to know? Vraag je LH-stickers aan via lokalehelden@vi.be. 

How can we help?

VI.BE (Vroeger Poppunt) staat je bij met raad en daad wanneer je een event organiseert waarop je (lokaal) talent laat shinen. Zoek je lokale partners? Ben je op zoek naar lokaal talent? Heb je hulp nodig bij het contacteren van je stad of gemeente voor ondersteuning? Zoek je publiek? Zoek je geld? Of heb je een vraag over de volgende editie van Lokale Helden? VI.BE to the rescue!

Download het label en support your local scene!
1