Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Nog meer helden op 30 april

Nog meer helden op 30 april

24/04/2017
Vrijdag 28 april is het weer zover: Lokale Helden tonen hun kunnen in liefst 190 gemeenten. Maar verschillende organisatoren kiezen er ook voor om na 28 april het feest verder te zetten. In Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen kan je op zondag 30 april nog meer lokaal talent gaan degusteren. Een overzicht!

Genk, limburg

In Genk heeft de organisatie een liefde voor het getal “30”. Zo planden ze origineel 30 artiesten in 30 huiskamers op 30 april. De 30 artiesten, in evenveel huiskamers, mag je ondertussen veeeeel ruimer bekijken. Stad Genk vond niet minder dan 60 artiesten die jou willen overtuigen van hun lokaal gekweekt talent. Onder leiding van zes curatoren kan je zondag vanaf 10u30 op muzikale ontdekkingsreis doorheen een jungle van ongeveer 50 huiskamers gevuld met de Genks beste koorzangers, pop- en rockartiesten, kleinkunstenaars en singer-songwriters. 30-30-30 = must see te Limburg

Zonhoven, limburg

Jeugdhuis De Nachtwacht toont jou samen met gemeente Zonhoven een selectie van de plaatselijke sterren. De Zonhovense helden brengen een combo van eigen akoestische tracks en covers à la Rage Against The Machine. Dj Lexicon, een vaste waarde in het nachtleven van de Limburgse Hoogplateaus, sluit de avond af met de beste dansbare schijven van het moment.

Leuven, Vlaams-Brabant

Het Depot in Leuven blijft zondag 30 april extra laat open. Mephisto (Tangram Records) en AliA nodigen hun vrienden uit en houden je wakker tot 3 uur. Gooi die dansbenen los op de vers geselecteerde beats van Mélomane, Hygra & Fengari en Numen!

Nevele, Oost-Vlaanderen

Ook in Nevele worden de huiskamerconcerten enorm gesmaakt. De gemeente en vzw Arscene slaan de handen in elkaar en zetten 11 artiesten in de schijnwerpers. Ga zondag 30 april op de koffie bij je Nevelse buurman en laat je onderdompelen in een gamma van de meest uiteenlopende artiesten. Onder andere operazangeres Karine Van Peteghem, harpvirtuoos Stef Van Vynckt en de Kyrgizische familie Tchuytiyev blazen je van je sokken met unieke performances en intieme luistersessies. Be there or be square...
1