Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Meld je ten laatste op 9 maart aan voor Lokale Helden!

Meld je ten laatste op 9 maart aan voor Lokale Helden!

05/03/2018
Als je nog wil deelnemen aan de jaarlijkse hoogdag van muzikaal talent in Vlaanderen en Brussel, is het nu of nooit. De deadline is al deze vrijdag 9 maart! Daarna start onze campagne naar het grote publiek over alle Lokale Helden-initiatieven en de kans is natuurlijk groot dat je daar bij wil zijn, vandaar deze ⚡️ deadline alert⚡️.

Meld je je ten laatste op 9 maart aan, dan ga je direct mee in onze communicatie. Doe je dat later dan is dat uiteraard ook ok, maar dan mis je een lekkere brok media-aandacht zoals onze bijlage bij De Standaard of de kans om door Studio Brussel opgepikt te worden.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

hashtag #lokalehelden
Je hebt je aangemeld met je Lokale Helden-activiteit? Dan is het nu, afhankelijk van de aard van je project, tijd om aan je communicatie te denken. Maak je lawaai op sociale media, gebruik dan de hashtag #lokalehelden en profiteer mee van de buzz rond het project. Vergeet zeker geen Facebook-evenement te maken! En bekijk onze handleiding: Tips & tricks: sociale media en de andere promo-downloads hier op de site.

Hoe maak ik een coole online banner?

“Sh*t, te klein... Waarom is dat beeld nu onscherp?” Als je al eens een online banner hebt gemaakt, herken je vast deze frustraties. We feel you! Onze handleiding helpt je probleemloos én gratis een leuke online banner te knutselen. 
1