Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Lotto got your back!

Lotto got your back!

10/01/2018
Lokale Helden-organisatoren zijn fijne mensen met fijne ideeën die overal in Vlaanderen en Brussel grote en kleine verschillen maken voor muzikaal talent én voor de buurt. Lotto is dit ras dan ook geheel terecht zeer genegen. Put your money where your mouth is, horen we je denken. Wel, dat dacht Lotto ook, en dus belonen ze drie projecten die een verschil maken. Het mooiste project / idee krijgt maar liefst €1500, voor de eredames ligt er €1000 en €500 klaar.

Werkelijk iédereen kan iets indienen en maakt kans. Misschien doe je iets dat nog nooit voorheen werd gedaan? Misschien blink je uit in het betrekken van mensen die anders vaak uit de boot vallen? Of heb je een compleet nieuwe samenwerking opgezet? Breng je àlle organisaties in de gemeente op de been? Organiseer je iets in een muziekgenre dat te weinig aandacht krijgt? Heb je de allerbeste vrijwilligers verzameld? Ben je allerlei talenten kansen aan het geven? Stel je een unieke locatie open? 
 
Vertel het ons, omdat het kan!
 
Een paar spelregels: 
  • Mail ten laatste op vrijdag 16 februari een omschrijving van je project naar lokalehelden@vi.be en vermeld Lotto in je onderwerp
  • Argumenteer waarom net jouw initiatief de steun van Lotto hoort te krijgen
  • De winnaars worden voor maandag 26 februari gekozen en gecontacteerd door Lotto
  • Wie wint maakt op z'n event ook wat ruimte voor Lotto-visibiliteit 
Succes ermee!

1