Inloggen Menu

Lokale Helden in jouw station

11/04/2017
Pendelaars! Haal je beste mom & dad dancemoves boven want we serveren binnenkort al Lokale Helden in Brussel-Centraal (woensdag 26 april), Antwerpen-Centraal (donderdag 27 april) en Gent-Sint-Pieters (vrijdag 28 april). Zo spoor je vrijdag helemaal opgewarmd je very own lokaal talent tegemoet!

Deze drie helden vallen vanaf 12u te ontdekken op je pendelroute:

Anysa - Brussel-Centraal (woe 26/04)

Anysa
Anysa beschrijft haar muziek als "persoonlijke pop verwekt in de kleinste hoekjes van een grootstad." Nagel op de kop! De Brusselse heeft bovendien soul met hopen. Binnenkort warmt ze het publiek op voor José James in de AB, maar eerst en vooral staat ze tijdens Lokale Helden in het Centraal Station én in café Monk. Kom op respectievelijk 26 april deze soulvolle Lokale Heldin ontdekken!

Tin Fingers - Antwerpen-Centraal (do 27/04)

Tin Fingers is een indiepop-band die met vijf paar voeten diepgeworteld is in het Antwerpse Scheldebekken. 'Homegrown talent' dus, met een straffe sound vol duizelingwekkende synths, catchy songs en de diepe stem van frontman Felix Machtelinckx. Het resultaat is een auditieve cocktail met toch flink wat beet. Op 27 april sleuren de heren in het kader van Lokale Helden de pendelaars van Antwerpen-Centraal mee in hun muzikaal avontuur.

Okkupeerder - Gent-Sint-Pieters (vrij 28/04)

Okkupeerder door Anouk Van Tiel, Mensen Zeggen Dingen, Nijmegen 23/10/2016
Okkupeerder is een Gents hiphop collectief ontstaan rond drummer Jan Heirman. Vijf muzikanten en één woordsmid (Shockproof) laten een frisse wind waaien doorheen de de Nederlandstalige hiphop. Onlangs verscheen hun kakelverse debuut Kaap De Goede Hoop EP. Verwacht je niet aan gouden kettingen en schaars geklede danseressen, maar aan rijmelarij en live instrumentale prestaties van de hoogste plank! Hiphop met een hoge aaibaarheidsfactor. Okkupeerder bezet op 28 april alvast het station van Gent-Sint-Pieters.