Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Lokale Helden door jouw ogen!

Lokale Helden door jouw ogen!

28/03/2018

Lokale helden door jouw ogen

Ben je een Lokale Helden-organisator? Een frequente instagrammer? Of heb je altijd een camera bij de hand? Trek erop uit tijdens Lokale Helden en toon wat jouw aandacht trekt! Op 27 april zetten plaatselijke artiesten heel Vlaanderen en Brussel op stelten in een kleine 200 gemeenten. Hét perfecte moment dus om jouw lokale helden in beeld te brengen.

Help ons en je Lokale Helden-organisatoren een Lokale Helden fotoalbum aan te leggen én maak bovendien kans om met je werk in de weekendkrant van De Standaard terecht te komen! Haal de beste fotograaf in jezelf naar boven en stuur ons jouw meest memorabele beelden.
Uit alle inzendingen kiest onze huisfotograaf Koen Bauters de meest spectaculaire foto.


HOE?
  • Bezorg ons jouw strafste foto’s via deze link. De uploadzone sluit zondagavond 29 april om 23.59 uur
  • Vul al je persoonsgegevens nauwkeurig in
  • Selecteer de juiste foto’s op je computer
  • Beschrijf beknopt wat je foto’s zo speciaal maakt
  • Het volledig wedstrijdreglement vind je hier

WHAT'S IN IT FOR YOU?
  • Je draagt bij tot het béést dat Lokale Helden heet. Je staat je lokale organisatoren bij en helpt ons een Lokale Helden-album aanleggen.
  • De winnende foto staat het weekend na Lokale Helden in De Standaard!

Ben je een organisator zorg er dan voor dat jouw initiatief perfect in beeld komt! Spreek je netwerk aan en ga op zoek naar alle mogelijke fotografen die jou kunnen helpen om je voorbereidingen, mensen, sfeer en optredens in the picture te zetten.
Zo zet je jouw locals niet één dag, maar voor altijd in de spotlights.

Ben je zelf graag in de weer met een camera? Ga op zoek naar Lokale helden initiatieven in je buurt. Spreek je lokale organisatoren aan om je diensten aan te bieden en zorg voor de mooie herinneringen. Think outside the box! Lokale Helden is in veel gevallen veel meer dan een optreden of feestje. Toon ons het volledige verhaal van jouw Lokale Helden. Zorg er dus voor dat je niet enkel de band toont maar ook de locatie waar ze optreden, de sfeer, de voorbereidingen, etc.
 © Sjoske Brackx
 © Sjoske Brackx
1