Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Kom met jouw foto in De Standaard

Kom met jouw foto in De Standaard

05/04/2017
Ben je een Lokale Helden-organisator, Instagram-legende of concertfotograaf (in spe)? Help ons dan je lokale organisatoren, publiek, vrijwilligers, optredens en sfeer in beeld te brengen! Honderden artiesten en organisatoren zijn op dit moment immers in de weer om even veel concerten en feestjes op poten te zetten die op vrijdag 28 april gans Vlaanderen en Brussel overnemen.

Of je nu met een smartphone beelden schiet of met een kanon van een Canon: wij willen jouw werk zien én je verhalen horen! Help ons én je lokale organisatoren om een Lokale Helden fotoalbum aan te leggen en maak bovendien kans om met je werk in weekendkrant van De Standaard terecht te komen!

Hoe?

  • Bezorg ons jouw vijf strafste foto’s rond een Lokale Helden-initiatief via deze link. Uploadzone sluit zondagavond 30 april om 23.59 uur
  • Vul al je persoonsgegevens nauwkeurig in
  • Selecteer de juiste foto’s op je computer
  • Beschrijf beknopt wat je foto’s zo speciaal maakt
Het volledig wedstrijdreglement vind je hier

​What’s in it for you?

  • Je draagt bij tot het béést dat Lokale Helden heet, je staat je lokale organisatoren bij en helpt ons een Lokale Helden-album aanleggen (een selectie van foto’s komt ook in een VI.BE (vroeger Poppunt) Facebook-album en op de Lokale Helden-website terecht)
  • De winnende foto staat het weekend na Lokale Helden in De Standaard - we’re talking meer dan 100.000 exemplaren, ya’ll!

Ben je een organisator, spreek dan je netwerk aan en ga op zoek naar alle mogelijke smartphone- en andere fotografen die jou kunnen helpen om je voorbereidingen, mensen, sfeer en optredens in beeld te brengen. Ben je zelf graag in de weer met een camera? Spreek dan vooral je lokale organisatoren aan om je diensten aan te bieden en zorg voor de herinneringen.


  
1