Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Is lokaal talent steunen je ding? Lotto. Omdat het kan.

Is lokaal talent steunen je ding? Lotto. Omdat het kan.

31/01/2020
Geen Lokale Helden op 1 dag in 2020, maar elke dag van ’t jaar. En ook onze vrienden van Lotto hebben dit begrepen. Ze steunen 3 organisatoren die een muzikaal verschil maken met 3 x 1.000 euro. Omdat het kan. Iedereen met een hart voor zijn lokale muziekscene maakt kans!
Al 5 jaar lang geven Lokale Helden-organisatoren muzikanten podiumkansen om zo de local music scene in Vlaanderen op de kaart te zetten. Maar ons verhaal is just getting started… Met het LH-Label willen wij organisatoren stimuleren om héél het jaar door de local scene te blijven supporten. Werk samen, zet lokale artiesten op een podium en laat je organisatie/werking uitblinken!

Need some extra motivation? Samen met Lotto belonen wij 3 organisatoren. Lotto geeft de 3 strafste organisatoren die zich blijven inzetten voor hun local scene maar liefst €1.000! Omdat het kan! Niet genoeg? De winnaars krijgen er een promofilmpje én een gepersonaliseerd gouden LH-label bovenop!

Iedereen kan deelnemen en maakt kans. Misschien organiseer je iets dat nog nooit voorheen werd gedaan? Geef je allerlei lokale talenten podiumkansen? Misschien heb je ervoor gezorgd dat er in je gemeente een ruimte is ontstaan waar artiesten kunnen experimenteren? Wil je met het prijzengeld een nieuwe concertwerking van de grond stampen? Of heb je een compleet nieuwe samenwerking opgezet en wil je organisaties in de gemeente op de been brengen? Misschien is je organisatie toe aan een nieuwe geluidsinstallatie en kan je ons overtuigen waarom net jullie moeten winnen? 

Let us know!

Hoe kan je deelnemen?
  • Stuur ons ten laatste op woensdag 4 maart een mailtje naar lokalehelden@vi.be over jouw organisatie, of vul dit formulier in. Vertel ons waarom net jouw werking kans maakt op deze prijs! Stuur een pdf met tekst, foto's, een video, een simpel mailtje, enz. Laat van je horen!
  • De winnaars worden voor woensdag 18 maart gekozen en gecontacteerd door Lotto. 
Veel succes!
1