Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Dien je initiatief in voor vrijdag 8 maart!

Dien je initiatief in voor vrijdag 8 maart!

27/02/2019
Het is vijf voor twaalf en de Lokale Helden-klok tikt onverbiddelijk verder. Organisatoren, doe iets met jullie kot, en snel! Want als je nog wil deelnemen aan de jaarlijkse hoogdag van het muzikaal talent in Vlaanderen en Brussel is het nu of nooit. De deadline is deze vrijdag al, 8 maart!

M-m-maar Poppunt, waarom zo snel? Awel, na het verstrijken van deze deadline gaat onze 'Kom uit uw kot'-campagne van start gericht op het grote publiek. Wij betrekken hierin elk geregistreerd Lokale Helden-initiatief en reken maar van yes dat jij daar bij wil zijn.

M-m-maar Poppunt, waarom wil ik daar dan bij zijn? Iedereen houdt wel van een lekker gratis geserveerd brokje media-aandacht zoals de opname van al de evenementen in onze bijlage van De Standaard. Bovendien bestaat er een kans dat je initiatief wordt opgepikt door Studio Brussel als je je nu inschrijft! No worries, registreren kan zeker nog na deze deadline maar dan misloop je natuurlijk heel wat promo, gratis en voor niks. 

En nu genoeg gelezen, ’t leven is aan de rappe dus inschrijven maar! 

En dan nu: promo en kabaal!

Yes! Proficiat met het indienen van je Lokale Helden-activiteit! Het is nu hoog tijd voor promopromopromo. Een handleiding voor een goede communicatiecampagne vind je hier. Maak zo veel mogelijk kabaal op sociale media onder de hashtag #lokalehelden en profiteer mee van de buzz rond je initiatief. Een Facebook-evenement is daarbij een must. Vergeet dus zeker niet om er eentje aan te maken en Poppunt uit te nodigen als mede-organisator. Geen idee hoe of wat? Dan kunnen onze sociale media tips en tricks je zeker helpen. 

Speel op Lokale Helden

Zit je zelf in een band, ben je dj, solo-artiest, producer of een andere geluidskunstenaar en wil je op 26 april graag één van de lokale helden zijn op een affiche in je buurt? Check dan zeker de lopende oproepen van de verschillende Lokale Helden-organisatoren. Je kan los hiervan naturlijk ook eens polsen bij jouw favoriete podium of ze (willen) meedoen. Of organiseer gewoon zelf iets!? 
1