Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Muzikant? Dj? Bouw zelf je feest!

Muzikant? Dj? Bouw zelf je feest!

Je hoeft als band of dj niet te wachten tot de Lokale Helden-organisatoren hun oproepen op vi.be platform lanceren om ergens te gaan spelen of draaien. Je kan ook gewoon zelf van de gelegenheid gebruik maken om een feest op poten te zetten, om je EP te releasen, om samen met andere bands of dj’s je eigen start van een feestweekend te geven, om zelf je je cultuur-, jeugddienst of favoriete speelplek in het verhaal te trekken...

Kotteklein


Het Klein Verzet in Wetteren zette op 27 april 2018 een akoestische showcase op poten ten voordele van hun project “Kotteklein”. Na enkele klachten rond geluidsoverlast besloten een 25-tal muzikanten de handen uit de mouwen te steken en het repetitiekot “Bij Niek” grondig  te renoveren.
Hun doel? Het repetitiekot uitbreiden en volledig geluidsdicht maken zodat Wetteren muziek kan blijven maken. De opbrengst van het evenement ging integraal naar het project.
Investeren in de toekomst: CHECK!

 

SEA (PEOPLES) - EP Release Party


De Brusselse band Sea Peoples zag Lokale Helden als de ideale gelegenheid om hun EP ‘Let’s talk about my PC life’ op de wereld los te laten! Ze organiseerde een release party met optreden en dj-set in het gezellige Kumiko café. Tegelijkertijd was hun plaat er ook te koop.
 

Lokale Helden lanceren hun eigen CD


In Wichelen sloeg het muzikaal talent met steun van de gemeente de handen in elkaar voor de realisatie van een CD van Wichelse bodem
Met de hulp van de vakkennis en ervaring van het producer- duo Muwesome en het lokaal aanwezige talent werd een interessante mix samengesteld van verschillende stijlen en nummers. Nieuwe samenwerkingsverbanden werden gevormd, oude nummers werden in een nieuw jasje gestoken. Op de CD waren artiesten van verschillende leeftijdscategorieën uit de drie deelgemeenten van Wichelen terug te vinden. 

Op 28 april 2017, tijdens Lokale Helden, stelde ze hun werk voor aan de wereld. Als muziekliefhebber of Groot-Wichelaar kon deze CD niet in je collectie ontbreken! 
1