Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
Van lokale winkels, huiskamers en kampvuurkringen over erfgoed, treinperrons, begraafplaatsen, zwembaden, fitnesszaken, bibliotheken rusthuizen of garageboxen tot jeugdhuizen, cultuurcentra en de grootste concertzalen: Lokale Helden kan je écht overal organiseren!!!

Bathroom Singers

De Pianofabriek en de gemeente Sint-Gillis pakten op 27 april 2018 opnieuw uit met hun Bathroom Singers Secret Concerts Parcours.  In verschillende badkamers en toiletten in Sint-Gillis programmeerden ze hun lokaal muzikaal talent. In het totaal goed voor zo’n 14 verschillende locaties. Niet enkel stadsdiensten maar ook enkele enthousiaste Sint-Gillissenaren hebben hun badkamerdeuren opengezet voor een diverse mix aan genres.
Een nieuwtje in 2018 was dat alle optredens ondersteund werden door visueel beeldmateriaal. Denk maar aan  een fototentoonstelling, een beeldhouwwerk, een projectie, een beeldend kunstwerk,...  

Inzepen kon je met Afro-Europese a capella en indie pop, schrobben met Franse chanson, inweken met trance meditation, afspoelen door oceansounds en afdrogen door psychedelic tropical cumbia! Zingen onder de douche, maar dan next level!

RUIS

Het Entrepot, Jeugdhuis Comma, Popcollege, House of Time en Snuffel kozen als uitvalbasis "House of Time", een oude gistfabriek in Brugge, voor hun uniek event. Jong Brugs talent zorgde de hele avond lang voor elektronische muziek en heerlijke beats. De industriële vibe van het gebouw paste perfect bij hun concept! Op 27 april 2018 lag Berlijn eventjes in Brugge! 
Andrès Vandepitte

TUUP Schuurt

Van metropool Berlijn naar de boerenbuiten, veel landelijker dan een geitenschuur kan het niet worden. In De Klinge gaven ze hun event de toepasselijke naam Tuup schuurt. Een voormalige geitenschuur wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot muziektempel. Dit met een verrassend gevarieerd aanbod van eigen bodem. Get Well, een nagelnieuwe band uit Sint-Gillis-Waas, trapte de avond op gang met hun debuutoptreden. Da Klingt! 
1