Menu {{ 'Sluit menu'|t }}
CoronaProof - Klein maar fijn

CoronaProof - Klein maar fijn

‘Klein maar fijn’, laat dat het motto zijn van talloze organisatoren die ondanks de huidige corona crisis er toch alles aan doen en gedaan hebben om muziek aan te bieden. Na de lockdown in het voorjaar mochten deze zomer weer verschillende culturele activiteiten doorgaan. De zaalcapaciteit werd serieus verkleind, publiek werd ontvangen in bubbels en er moest voldoende afstand gehouden worden. Anders, maar daarom niet minder gezellig!

Optredens in CC de Centrale

Ook bij De Centrale hadden ze geen zin om maanden zonder muziek door te gaan. In de zomer organiseerden ze kleine intieme concerten op het terras, onder een afdak. Meerdere artiesten passeerden de revue. In het najaar zetten ze het concept verder met op elke dinsdagavond caféconcerten. Telkens met iedereen in zijn eigen bubbel. Veilig, en ook gezellig!

Mini-corona-events in het Snuffel Backpack Hostel

In het café van het Snuffel Backpack Hostel lieten ze zich niet afschrikken door de strenge maatregelen en organiseerden ze dit najaar ‘mini-corona-events’. Zo lieten ze poëzie opvoeren, comedy voorstelling doorgaan, maar ze boden bovenal ook muziek aan. De grote zaal was geschikt om een klein publiek veilig te ontvangen. Pré-registratie was niet nodig en het was volledig gratis. 


(Coverfoto: De Centrale)
1