Inloggen Menu

Lokale Helden Bree

vrijdag, 27 april, 2018 - 20:00Gratis
Toonmoment • Pop • Rock
Bree zet lokaal muzikaal talent in de kijker.

Beschrijving

Op vrijdag 27 april zetten bijna 200 organisatoren hun muzikale helden in de schijnwerpers onder de noemer “Lokale helden”. Met dit project daagt Poppunt met medewerking van Studio Brussel iedereen, van steden of dorpen tot verenigingen of cafés, uit om op 27 april samen met de rest van Vlaanderen en Brussel één grote ode aan muzikaal talent te organiseren.

In Bree slaan de jeugddienst en pop- en rockschool Make Music de handen in elkaar voor hun Lokale Helden-project. Tijdens de namiddag geven ze de kans aan de leerlingen van de lagere scholen om te schitteren als echte helden op een podium. De kleine artiesten worden ontvangen als ware muzikanten. Ze kunnen genieten zowel voor als op het podium en tevens ook gaan uitblazen in de voor hun omgetoverde backstage waar ze verwend worden met allerlei lekkere hapjes en drankjes.

‘s Avonds is het de beurt aan de oudere generaties. Dan staan oa. Bonfire Lakes, Astronaute, So Long So Long en Helix op het programma. Al deze groepen hebben een link met onze gemeente. Ook deze artiesten worden als echte vedetten onthaald en verwent in de backstage.

Ontdek samen met ons de lokale artiesten uit de buurt en support our local scene! Tot dan!


Line-up

Bonfire Lakes
Astronaute
So Long So Long
Helix
...


Organisator: Jeugddienst Bree, Pop- en rockschool Make Music

Locatie

Jeugdhuis 't Auwelke Riekskensstraat, 3960 Bree