Inloggen Menu

Bathroom Singers Secret Concerts Parcours

vrijdag, 27 april, 2018 - 19:30Gratis
Concert
Vergeet je badeendje niet!

Beschrijving

Net zoals vorig jaar pakken Pianofabriek en de gemeente Sint-Gillis samen met andere partners uit met ‘Bathroom Singers’ een ongezien concerten parcours. In het kader van Lokale Helden van Poppunt programmeren ze op 27 april lokaal muzikaal talent in toiletten en badkamers in Sint-Gillis.

Exclusiever als dit kan haast moeilijk, met dat elk optreden plaats vind in een doucheruimte of op een wc is het maximum aantal toeschouwers beperkt tot 5 personen. Bij de eerste editie vorig jaar waren er 4verschillende locaties. Bij deze tweede editie tellen ze er tien extra locaties bij. Naast officiële instanties zijn er enkele enthousiaste Sint-Gillissenaren die graag meedoen aan dit unieke project en daarvoor hun badkamerdeur open zetten. Ook dit jaar kan je weer spreken van een bonte mix van muzikale genres laat u inzepen door Afro-Europese a capella en indie pop, schrobben met Franse chanson, inweken met trance meditation, afspoelen door oceansounds en afdrogen door psychedelic tropical cumbia.

Een nieuwigheid dit jaar is dat het concertenparcours vergezelt wordt door een visueel artistiek luik. Naast het oor krijgt het oog ook wat te snoepen. Stagiaire Mira Sissau van de Pianofabriek zorgt ervoor dat elk optreden gekoppeld wordt aan een beeldend kunstwerk, gaande van een video-projectie, of een beeldhouwwerk tot een fototentoonstelling.
Ben je nieuwsgierig naar deze unieke ervaring reserveer nu nog je plekje via bathroomsingers1060@gmail.com
 

Line-up

Zie www.pianofabriek.be voor meer info!

Organisator: GC Pianofabriek, Gemeente Sint-Gillis

Locatie

Secret locations Fortstraat 35,, 1060 Sint-Gillis, Brussel