Inloggen Menu

LH18 Kasteel Beauvoorde: Elise K en CarmaMuse

vrijdag, 27 april, 2018 - 20:00Gratis
Concert • Jazz • Pop • Rock
Elise K en CarmaMuse treden op in sprookjesachtig decor

Beschrijving

Op 27 april vindt voor de eerste maal 'Lokale Helden' plaats in Kasteel Beauvoorde. Zo zetten we net als heel Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in de schijnwerpers! Maar wie komt optreden in ons prachtige kasteelpark?

Elise Kinget, alias Elise K., is 22 jaar en komt uit het West-Vlaamse Veurne. Ze zingt al zo lang ze het zich kan herinneren. Ze brengt akoestische covers en eigen geschreven nummers.

Om muzikaal meer mogelijkheden te kunnen bieden, ging ze op zoek naar extra muzikanten om haar te versterken. Zo kwam ze terecht bij Kristof Ramos (gitaar) en Jan Kusseneers (keys). Maar voor één keer treedt ze nog eens intiem helemaa 'solo' op. Laat je verrassen door pure songs in singer-songwriter stijl.

CarmaMuse komt uit het Antwerpse, maar de leden zijn superfan van Veurne en de Westhoek. Pianiste Carmen startte met het project in 2012. Van een bescheiden setting groeide de band al snel uit tot een vol ensemble met strijkers, piano en elektronische sounds.

Een geheel eigen sound kenmerkt de band; soul, jaz, pop en zelfs klassieke elementen monden uit in songs met een melodische synergie en krachtige verhalen vol melancholie en een cinematografische atmosfeer.

Praktisch:
Kasteel Beauvoorde, Wulveringemstraat 10, Veurne
T. 058 29 92 29, E. kasteel.beauvoorde@herita.be


Line-up

CarmaMuse
Elise K


Organisator: Herita vzw - Kasteel Beauvoorde // www.kasteelbeauvoorde.be // kasteel.beauvoorde@herita.be

Locatie

Kasteel Beauvoorde Wulveringemstraat 10, 8630 Beauvoorde