Inloggen Menu

TomorrowBand

vrijdag, 27 april, 2018 - 20:00Gratis
Concert • Wedstrijd • Blues • Elektronisch • Pop • Rock • Urban
Muziekconcours om de fusie van twee steden te vieren

Beschrijving

Lokale Helden / Tomorrowband 2018
TomorrowBand is een muziekconcours georganiseerd door JC Brieljant te Deinze en Jeugdhuis Mixit te Landegem en de cultuurdiensten van Deinze en Nevele. Door deze samenwerking willen beide jeugdhuizen de fusie tussen Deinze en Nevele in de kijker plaatsen.

De jury selecteert via vi.be 8 bands Bands kunnen deelnemen vanaf 16 januari tot 9 februari via Vi.be. Vier bands krijgen de kans om live op te treden in de eerste voorronde in JC Brieljant op 23 februari. Vier andere bands krijgen eveneens de kans om live op te treden in de tweede voorronde op 31 maart in JH Mixit te Nevele. Uit deze 2 voorrondes worden telkens 2 bands geselecteerd die doorgaan naar de finale op 27 april (Lokale helden) in JC Brieljant.

Met deze wedstrijd willen we ons richten tot jonge en lokale bands. Daarom dienen deelnemende bands in een straal van 50 km rond Deinze te wonen en mag het oudste bandlid maximum 30j oud zijn.

De winnaar wint een geldprijs van 300 euro. De winnaar mag in september optreden op het openluchtfestival dat JC Brieljant organiseert.

In de jury zetelen Milo Meskens, Hanne Vandekerckhove ( Jacle Bow) Silas van Laeken (Zebras are Timeless) Anthony Statius (Zebras are Timeless, HLN regio Deinze) James Boone (Bunker, JC Brieljant)


Line-up

http://vi.be/vibe/portal/calls/2d0e4301-75be-4c40-a2dc-9365a01abf5d

Organisator: Jc Brieljant , Jh Mixit, Cultuurdienst Deinze, Cultuurdienst Nevele

Locatie

JC Brieljant Mouterijdreef 20, 9800 Deinze