Inloggen Menu

Podiumvlees 2019

vrijdag, 26 april, 2019 - 20:30Gratis
Concert • Toonmoment • Wedstrijd
Jeugdraad Rotselaar is op zoek naar lokale, muzikale helden die hun talent willen tonen aan een enthousiast Rotselaars publiek.

Beschrijving

Ben jij een sappig stukje muzikaal vlees, speel je in een band of ben je een soloartiest? Durf jij het beste van jezelf tonen op het podium en als extraatje een opgelegde cover door de boxen te laten knallen? Dan word jij misschien wel de held van Podiumvlees 2019.

Jeugdraad Rotselaar is op zoek naar lokale en vooral muzikale helden die hun talent willen tonen aan een enthousiast Rotselaars publiek. De demojury selecteert max. 5 deelnemers voor de wedstrijd Podiumvlees 2019, op vrijdag 26 april 2019 in Sportoase ‘de Toren’ in Rotselaar.

HOE SCHRIJF JE IN?

Inschrijven kan TOT 10 MAART via -- vi.be/jeugdraadrotselaar --

Podiumvlees staat open voor alle muziekstijlen: pop, techno, metal, hiphop, hardcore, punkrock, blues, jazz, rock & roll, opera … De enige voorwaarden zijn:

1. Minstens één groepslid is gehuisvest in, of heeft een aantoonbare band met de gemeente Rotselaar.
2. Minstens de helft van de groepsleden is jonger dan 30 jaar in 2019.

Wat nu met die covers? Bij selectie krijg je min. vier weken vooraf een cover opgelegd, door de jury en loting bepaald. Deze cover moet gespeeld worden op de finale van Podiumvlees 2019.
___


Organisator: Jeugdraad Rotselaar

Locatie

Sportoase De Toren Torenstraat 115, 3110 Rotselaar