Inloggen Menu

Jozy on stage

vrijdag, 26 april, 2019 - 20:00Gratis
Concert • Rock
Een one man show van Jozy in café Boogaloo

Beschrijving

Jozy zag het levenslicht in de beruchte summer of '69. Het werd het verhaal van een muzikale eenzaat die vooral gitaar speelde, percussie en een beetje drum.

Rock is een muziekgenre dat normaal gezien gecreëerd wordt in interactie met andere muzikanten. Toch besloot Jozy na een sleutelmoment in zijn leven, december 2010, om zélf verschillende instrumenten tegelijkertijd te gaan bespelen. Op dat moment ontstond zijn "One Man Band". Het idee is zeker niet nieuw maar de persoonlijke touch die hij aan het concept geeft blijft uniek.

Jozy bedient zijn zelfontworpen drumstel (akoestische & elektronische versie) aan de hand (voet ;-) van 8 pedalen. Tegelijkertijd speelt hij gitaar en neemt hij zélf de zang voor zijn rekening en af en toe begeleid met het keyboard.
Jozy brengt stevige rock, maar tóch melodieus genoeg om de emoties te raken. Zijn grote invloeden gaan van Led Zeppelin, Ten Years After, Cream tot Foo Fighters, Pearl Jam, RHCP, Black Keys, Triggerfinger, Noir Désir, The Inspector Cluzo, Royal Blood,…

One rockband, a few instruments but only one guy,...


Organisator: The one man band of Jozy

Locatie

Café Boogaloo Jan van Beersstraat, 1, 2018 Antwerpen