Inloggen Menu

Tuup Schuurt - Lokale Helden

vrijdag, 27 april, 2018 - 19:30€7 vvk €10 adk
Festival • Blues • Elektronisch • Pop • Rock
Tuup in een schuur - Da Klingt!

Beschrijving

De Klinge wordt weer bijeen geschuurd, om tuup de muzikale heldendaden van lokaal talent te aanschouwen. Een voormalige geitenschuur wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot muziektempel. Dit met een verrassend gevarieerd aanbod van eigen bodem. Da Klingt!

TICKETS: 't Krantje, Kieldrechtstraat 14, De Klinge


Line-up

Get Well.
Get Well is een nagelnieuwe band dat met hun debuutoptreden wil knallen in hun eigen achtertuin.

Muziekvereneniging De Clingse Bossen
Muziekvereniging De Clingse Bossen brengt noise rock, postrock, soundscapes en rare electronica in een surreeële mix die toch verbazingwekkend makkelijk in het gehoor ligt.

Cosy Invasion
Cosy Invasion is een Klingse band met een charismatische frontvrouw. Ze maken een eclectsische mix van pop,rock, indie en punk.

Groupies
Groupies mengt melodische, melancholische gitaarriffs met zware drums en noise. Punk, shoegaze, grunge, whatever,... ze doen het allemaal. Dat er koppen gaan rollen sluiten we niet uit, why bother?

Dj Clément
Als vaste waarde in de dj-scene van De Klinge en omstreken, zal Clément er voor zorgen dat de benen geen moment rust krijgen. Clément zwemt als een vis in de wateren van house, techhouse, techno, minimal, retro,... maar mixt ook zonder blozen de 90ies en pop.

Dj Herminator
Dj Herminator is een gelegenheids Dj die reeds voor de grote hype het concept I LOVE the 90ies wist te lanceren. Ook hij zit niet verlegen om de sfeer van het moment in zijn voordeel te gebruiken om een verrassende mix uit zijn mouw te schudden.

Programmatie:
19.30.u: Get Well
20.30.u: Muziekvereniging De Clingse Bossen
22.15.u: Cosy Invasion
23.45.u: Groupies
00.30.u: Dj Clément & Dj Herminator


Organisator: Tuup

Locatie

De Schuur Ten Hogen 15, 9170 Sint-Gillis-Waas