Inloggen Menu

Lokale Helden Herent '17

vrijdag, 28 april, 2017 - 17:00€ 2
Concert • Festival • Elektronisch • Jazz • Rock • Urban • World
Op vrijdag 28 april 2017 zetten we lokaal talent –uit Herent en omstreken- in de schijnwerpers in de oude Vitalac-fabriek!

Beschrijving

Na een gezellige eerste editie in 2015 in het Wildemanspark neemt GC De Wildeman dit jaar opnieuw deel aan Lokale Helden. Op vrijdag 28 april 2017 zetten we lokaal talent –uit Herent en omstreken- in de schijnwerpers, ditmaal op een unieke locatie. Ooit al een concert bijgewoond of danspassen gezet in een oude fabriek?! Voor de tweede editie van Lokale Helden trekken we de deuren van de oude Vitalac-fabriek open voor het brede publiek en blazen we de verlaten fabriekshal nieuw leven in! Vanaf 17u00 draaien onze dj’s hun eerste plaatjes en tappen we de eerste pintjes. Naarmate de avond vordert kan u rond 19u30 genieten van enkele live-bands met dj-intermezzo’s tussendoor.


Line-up

DJ's:

- SYNIK

Synik brengt ons een mix van funk, jazz, disco, wereldmuziek: Brazilian rhythms & African beats en andere coole dingen. Dit jong Leuvens talent zal onze avond muzikaal op gang trappen met een laidback mix van 2h!

- Bjeor

Bekend en berucht in het Leuvense en Brusselse nachtleven zowel voor als achter de draaitafels. Opgevoed onder de kerktoren in Blauwput, maar al snel in het nachtleven gedoken. Bjeor verzorgt de muzikale intermezzo's tussen de concerten door en laat ons dansen op een mix van house en techno en alles wat daar rond of tussen zwerft!

Bands:

- Isadore

Een tweekoppige vrouwelijke akoestische groep uit Leuven/Oostende met in hun set eigen, al dan niet meerstemmige nummers en een aantal bekende covers. Recent nog vierde op de Interfacultaire Rockrally.

- Triangle

Drie vrienden die graag samen muziek spelen en dit nog liever met anderen delen. Deze (Herentse) band, geboren uit Outraged en Fat Control in 2012, zal de verlaten fabriek doen rocken en heropleven. De drie brengen eigen nummers en covers van o.a. Artic Monkeys, Joy Division en RU Mine.

- Jars

Arjan, Jasper, Roemer en Stan, vier namen die afzonderlijk niets zeggen. Maar samen vormen deze vier jonge Leuvense heren Jars. Jars voorziet een stevige portie Alternative rock, waar wij alleen maar van kunnen genieten.

- Mushroom Molly

Nog niet zo lang geleden palmde Mushroom Molly de eerste podiumplaats in op de Interfacultaire Rockrally in het Depot. Een deel van deze band zorgde met Funk'l & Guru in het Wildemanspark voor de nodige funk en groove in 2015. Anno 2017 komt Mushroom Molly de Vitalac doen funken met hun grooves!


Organisator: GC De Wildeman

Locatie

Vitalac-fabriek Pastorijstraat, 3020 Herent