Inloggen Menu

Lok'Hal

vrijdag, 28 april, 2017 - 20:00 tot zaterdag, 29 april, 2017 - 03:00
Gratis
Concert • Vrij podium • Urban
Habbekrats en Spectakulo vzw slaan de handen in elkaar om jong lokaal talent een podium te bieden in de unieke setting van Pand1500!

Beschrijving

Spectakulo vzw en Habbekrats slaan de handen voor het eerst in elkaar. Samen bouwen ze op Lokale Helden Pand1500 om tot een zwoele hiphoptempel!

Enkele jongeren van Habbekrats vormen samen het collectief Urbandits. Via Lokale Helden wil Habbekrats en Spectakulo vzw deze jongeren de kans bieden om hun talenten verder te ontplooien. De jongeren van Habbekrats stellen een show voor waarin allerlei lokale talenten betrokken worden. Gaande van rappers, tot dansers, tot live muziek, tot video en nog zoveel meer.
Urbandits worden gevolgd door De Rand, een collectief bestaande uit Kanaal3 en De Brigade, waarna ook het publiek de kans krijgt om de avond op te kleuren met freestyle rap & dance battles.

Spectakulo vzw zorgt dan voor een aanvullende streep muziek met lokale DJ's en MC's. Dit alles in hun unieke kader Pand1500 - een tijdelijke pop-up waar jong en oud zich creatief kunnen ontplooien.


Line-up

De Rand aka Kanaal3 & De Brigade
Urbandits
LSC
More tba


Organisator: Spectakulo vzw, Habbekrats, Jeugddienst Halle

Locatie

Pand1500 Sint-katherinavest 2, 1500 Halle