Inloggen Menu

Night of the Brass

vrijdag, 26 april, 2019 - 20:308 euro vvk 10 euro aan de kassa
Concert • Klassiek
Klassieke Brassband muziek

Beschrijving

Elk voorjaar organiseert koperensemble Bravoer de fel gesmaakte “Night of the Brass”. Die koperconcerten staan in de druivenstreek bekend om hun afwisseling en dynamiek. Dirigent Roger Derongé en zijn muzikanten nemen je mee op ontdekkingsreis in de wereld van de kopermuziek. Bravoer noemt het zelf zijn concerten met een knipoog.
Nieuw vanaf dit jaar: je kan je kaarten ook online bestellen via  www.bravoer.be.
De muzikanten van Bravoer stemmen hun instrumenten voor de “Night of the Brass” niet enkel op Lokale Helden - vrijdag 26 april - maar ook op zaterdag 27 april, telkens om 20u30, in Pachthof Stroykens, Merenstraat 19 in Duisburg - Tervuren.

Line-up

Op The Night of the Brass gaat het er niet altijd even conventioneel aan toe. Zo wordt er al eens muziek gemaakt op onconventionele instrumenten of komen de muzikanten met onverwachte talenten uit de hoek. De “Night of the Brass”-concerten zijn zo in de Druivenstreek een begrip geworden. Jaarlijks trekken ze een ruim publiek. Bravoer gaat er dan ook prat op zowel de oudere als de jongere muziekliefhebber, het geoefende en het minder geoefende oor te verwennen met zijn muziek. De combinatie van humor, afwisselende werken, een originele presentatie en de medewerking van het publiek zorgt voor een hartveroverend en origineel concert.

Organisator: Bravoer

Locatie

Pachthof Stroykens Merenstraat, 3080 Duisburg