Inloggen Menu

Lokale Helden 9255

vrijdag, 27 april, 2018 - 19:00€3 VVK, 4€ ADK
Concert • Festival • Fuif • Elektronisch • Metal • Pop • Rock • Urban
Battle tussen bands mondt uit in waanzinnige fuif

Beschrijving

Tijdens deze editie van Lokale Helden gaan verschillende bands het tegen elkaar opnemen. Twee podia wisselen elkaar af zodat er nooit een moment stilte valt. Want ons concept deze editie is: ANTI-STILTE. De optredens gaan door in een tent van maar liefst 15 op 25 meter!
We gaan voor een kort, maar krachtige wedstrijd. Tegelijkertijd gaan er ook optredens door in het café van BOBO. Daar kunnen rustigere akoestische bands zich uitleven.

Nadien worden er talloze prijzen uitgedeeld! Niet alleen voor de deelnemende bands, maar ook voor het publiek. Stemmen kan via de poll die op het Facebookevenement zal verschijnen.
Als de bands zijn uitgestreden volgt er een waanzinnige openluchtfuif. De DJ's die daar draaien zijn op hun beurt ook Buggenhoutse jongeren!
Optredens om lokale bands te ontdekken, foodtrucks om te eten, vuurkorven om je te verwarmen, een tent om in te feesten en een café om in te chillen. Wat wil je meer?

Dit alles vind plaats op 27 april 2018 vanaf 19u00 op het basketbalterrein achter het zwembad (Klaverveld) en wordt georganiseerd door lokale jongeren met ondersteuning van de jeugddienst Buggenhout.


Line-up

De line-up is volledig en we zijn met veel! In totaal zullen er 12 bands optreden. De uren worden later bekend gemaakt.

Fukaduk // VVYNN // Breakdown and Friends // Boxing Day // Sinshaper // Intergalactic Table Journey // Johnny's Little Drumsticks // Academie rock/pop opleiding // Devious Instinct // De Kanaalvissers // Eli Lauwers // 65 Inch //

Ben je minder muzikaal getalenteerd, maar heb je wel fantastische organisatieskills of ben je een creatieve geest die wil helpen? Alle talenten zijn welkom! Ook jullie kunnen zich laten horen!
Neem contact op met de jeugddienst van Buggenhout via mail, Facebook of geef gewoon een belletje!

fien.certyn@buggenhout.be
Facebook: Fien Certyn (jeugddienst Buggenhout)
052 33 84 62


Organisator: Lokale jongeren , Jeugddienst

Locatie

Basketbalterrein achter het zwembad Klaverveld 5, 9255 Buggenhout