Inloggen Menu

Gebroed!

vrijdag, 27 april, 2018 - 18:00 tot zaterdag, 28 april, 2018 - 23:30
€ 10 - € 5 -26 jaar
Gebroed! is een festival voor en door jonge makers

Beschrijving

Met het nieuwe multidisciplinaire festival ‘Gebroed’ gaan we op zoek naar het talent van morgen. Een weekend lang is CC De Steiger het podium voor jonge theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars. Kom hen ontdekken!

Het is geen toeval dat we dit festival in de lente organiseren. Gebroed gaat op zoek naar frisgroene, ontluikende, zinderende creativiteit. Trouwens, voor de afstuderende kunstenaars begint het op dat moment - met hun eindproef in het verschiet - ook om een andere reden te kriebelen.

De naam van dit nieuwe festival verwijst naar het moment waarop jonge kunstenaars hun eerste uitgebroede ei delen met het grote publiek. Dat moment zal misschien het begin zijn van een schitterende carrière. Al zal de toekomst dat moeten uitwijzen. Laat dat ‘ongewisse’ nu juist de charme zijn van dit gloednieuwe initiatief.

De komende maanden gaan onze programmatoren op zoek naar beloftevolle jonge makers. Ze trekken naar theateropleidingen, repetitiekelders en andere artistieke broedplaatsen. Voor de uiteindelijke selectie laten zij zich bijstaan door gerenommeerde artiesten met ervaring in het begeleiden van nieuw talent.


Line-up

Vrijdag 27 april:
gratis ouverture met SONS

Zaterdag 28 april:

Muziek:
- Pilgrimage
- Barz & Browniez
- Steiger
- dirk.

Theater:
- Dounia Mahammed
- Fien Leysen
- Ferre Marnef & Louis Janssens
- Silke Thorrez

Kunst:
- Sam Scarpulla
- Cynthia Ballasina
- Bart Spitaels
- Catharina Dhaen

En verder:
- Catering
- Bar
- DJ's


Organisator: CC De Steiger Menen

Locatie

CC De Steiger Menen Waalvest 69, 8930 Menen