Inloggen Menu

Kamp Noord FINALE

vrijdag, 28 april, 2017 - 20:005 eur
Grote finale van de intergemeentelijke bandrally Kamp Noord. 8 bands strijden om de titel: beste band van de Noorderkempen

Beschrijving

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. In 2016 gaven de dj’s het beste van zichzelf met als hoofdprijs een optreden op Tommorowland (ja echt dé Tommorowland). 2017 is weer het jaar van de livemuziek en de bands.

We gaan op zoek naar de beste band van de Noorderkempen. Volgende bands speelden ooit de finale van Kamp Noord: Geppetto & The Whales, Equal Idiots, The Protrait, Nevada Fellow, Humble Flirt, Black Leather jacket … Daarna stonden ze op Pukkelpop en andere grote festivals, werden ze genomineerd voor een MIA, wonnen ze StuBru’s De Nieuwe Lichting, stonden ze in de finale van Humo’s Rock Rally of scoorden ze verschillende radiohits. Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat deze bands de afgelopen jaren op zowat elk festival in de buurt hebben opgetreden. Niet dat het één per se met het ander te maken heeft, maar we zeggen maar …

De afgelopen weken hebben 40 bands uit de gemeenten: Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Rijkevorsel, Stabroek en Wuustwezel een muzikale strijd gestreden. Tijdens Lokale helden volgt de apotheose op een grote finale.

Volgende bands mogen beginnen dromen van grote festivals, tourbussen en massa's groupies:

- Blue Hippo
- False Archetypes
- The Fokuse
- Garbage Dreams
- The Joo Joo eyeballs
- Second Son Sam
- Stadswacht
- Zigz

Naast een riante prijzenpot van € 1.500 winnen de finalisten optredens op lokale festivals en clubs. De hoofdprijs bestaat uit twee dagen studio met professionele bandcoaching en bandsupport door Poppunt. Verder krijgt elke band een professionele fotoshoot.

De hoofdprijzen gaan naar de Beste band, de runner up en er is ook een publieksprijs. Allen daarheen om de beste band aan te moedigen!


Line-up

- Blue Hippo
- False Archetypes
- The Fokuse
- Garbage Dreams
- The Joo Joo eyeballs
- Second Son Sam
- Stadswacht
- Zigz


Organisator: Kamp Noord

Locatie

Zaal Mimuze Brasschaatsteenweg 268B, 2920 Kalmthout